Hoe installeer ik Kamo?

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u deze app installeert.

U installeert Kamo in 7 stappen:

1. Download het installatiebestand van Kamo en voer het uit.
  2. Klik op Ja in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer.
  3. Stel de taal in die u wilt gebruiken en klik op OK.
  4. Klik op Volgende in de installatiewizard van Kamo.
  5. Klik op Akkoord om te bevestigen dat u de gebruiksrechtovereenkomst hebt gelezen.
  6. Wanneer de installatie is voltooid, wordt Kamo automatisch geladen. Klik op Volgende om de instructievideo te bekijken.
  7. Typ of plak als dat wordt gevraagd uw activeringscode en klik op Activeren.

Kamo is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik.