Hoe activeer ik Kamo?

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u deze app activeert. Lees hieronder het gedeelte dat voor u relevant is.

U start het product voor de eerste keer:

1. Zoek het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
  2. Schuif omlaag naar het gedeelte Activeringscode in het e-mailbericht en kopieer of noteer de activeringscode.
  3. Open de gebruikersinterface van Kamo.
  4. Klik op Volgende om de instructievideo te bekijken.
  5. Typ of plak de activeringscode wanneer daarom wordt gevraagd.

U hebt al een proefversie geactiveerd en/of de instructievideo bekeken:

1. Zoek het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
  2. Schuif omlaag naar het gedeelte Activeringscode in het e-mailbericht en kopieer of noteer de activeringscode.
  3. Open de gebruikersinterface van Kamo.
  4. Selecteer Menu > Instellingen linksboven.
  5. Klik op het instellingenscherm op Activeren.
  6. Voer uw activeringscode in.

Uw Kamo-abonnement is nu geactiveerd.