Hoe download ik CCleaner voor Mac?

U downloadt CCleaner voor Mac aan de hand van de volgende drie stappen. Deze pagina kan ook van pas komen als u specifieke vragen hebt over CCleaner Professional voor Mac of problemen ondervindt met uw macOS-versie.

CCleaner voor Mac downloaden:

1. Download het installatieprogramma

Ga naar http://www.ccleaner.com/go/get_ccmac,. Het installatieprogramma wordt automatisch gedownload.

2. Voer het installatieprogramma uit.

Open rechtsonder in het scherm de map Downloads en klik op CCMacSetup.dmg.

Het installatieprogramma wordt automatisch uitgevoerd.

3. Sleep CCleaner naar Programma's

Er wordt een venster geopend, zodat u het symbool CCleaner naar de map Programma's kunt slepen. Open deze map en klik op CCleaner om aan de slag te gaan.

Moet ik een betaalde versie van CCleaner voor Mac opnieuw downloaden?

U kunt de gratis versie downloaden aan de hand van de stappen hierboven en deze vervolgens registreren door op Opties > Info > Upgraden naar Pro te klikken en uw licentienummer in te voeren. U kunt ook een nieuwe downloadkoppeling aanvragen via ons handige hulpprogramma voor het opzoeken van licenties.

Problemen met de installatie op macOS 10.15 Catalina?

Meer informatie over dit “Gatekeeper”-bericht en hoe u kunt upgraden naar de laatste versie vindt u in ons artikel over het onderwerp.