Waarom worden Windows XP en Vista niet meer ondersteund?

Het aantal mensen dat XP en Vista gebruikt, neemt zienderogen af en vormt nog maar een fractie van ons gebruikersbestand. Daarom hebben wij besloten ons te richten op het verbeteren van CCleaner voor de grote meerderheid van de gebruikers.

Wat dat betekent als u CCleaner voor Windows gebruikt:

Als u XP of Vista gebruikt, is versie 5.64 de laatste versie van CCleaner die u kunt gebruiken. Het is niet langer mogelijk CCleaner bij te werken tot een nieuwere versie. U blijft echter wel belangrijke beveiligingsupdates ontvangen voor versie 5.64.

Wat dat betekent voor de toekomst van CCleaner:

Aangezien wij in nieuwere versies van CCleaner geen ondersteuning meer bieden voor XP of Vista, kunnen wij nieuwe technologieën invoeren die de ervaring van miljoenen gebruikers verbeteren.