Op hoeveel computers kan ik CCleaner Professional installeren?

Normaal gesproken kunt u CCleaner Professional op één computer installeren (op een paar uitzonderingen na). Als u de software verwijdert, kunt u deze opnieuw installeren op een andere computer.

De licenties voor onze Professional- en Business-producten gaan per computer, op een paar uitzonderingen na. Als u bijvoorbeeld een verpakt exemplaar van CCleaner in de winkel koopt, kunt u het mogelijk op meerdere computers installeren. Kijk op de doos of de verpakking voor meer informatie.