Hoe werk ik CCleaner bij?

Open CCleaner en klik in de app op de koppeling Controleren op updates om te zien of u de laatste versie gebruikt. Dat kan ook via Opties > Updates > Productupdates voor CCleaner beheren

CCleaner handmatig bijwerken:

Voer de stappen hierboven uit en klik op de koppeling Controleren op updates rechtsonder op het CCleaner-scherm. De koppeling staat op elk scherm van de CCleaner-app (zie de schermafbeelding ter referentie).

Opties, scherm Updates

Als er een nieuwere versie van CCleaner beschikbaar is, ontvangt u een melding en kunt u deze versie downloaden.

U kunt uw bijwerkopties op elk gewenst moment wijzigen via Opties > Updates > Productupdates voor CCleaner beheren (zie de schermafbeelding ter referentie).

Meer daarover vindt u hier.

Wanneer u gebruikmaakt van automatische updates, kan het een of twee dagen duren voordat de updates zijn doorgevoerd.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de diverse updates.