Wat is CCleaner Browser?

CCleaner Browser is een webbrowser met ingebouwde beveiligings- en privacyfuncties die zijn ontwikkeld om u online te beschermen.

Moeiteloos uw onlineprivacy beheren:

Het programma is voorzien van alle hulpmiddelen die u nodig hebt om uw privacy, identiteit en persoonlijke gegevens online te beheren. U vindt deze in het Beveiligings- en privacycentrum. U kunt CCleaner Browser downloaden van www.ccleaner.com/ccleaner/browser.

CCleaner Browser blokkeert advertenties, verbergt uw identiteit en zorgt ervoor dat websites sneller worden geladen.

Klik hier om CCleaner Browser gratis te downloaden.