Is mijn abonnement op CCleaner voor Android Pro ook geldig voor andere betaalde CCleaner-producten?

Nee. Als u een abonnement op CCleaner voor Android Pro koopt, is dat alleen geldig voor deze app.

Een abonnement op CCleaner voor Android Pro omvat geen andere CCleaner-producten:

Dit abonnement is niet bruikbaar voor andere CCleaner-producten. Als u CCleaner Professional bijvoorbeeld wilt gebruiken naast CCleaner voor Android Pro, moet u een afzonderlijk abonnement kopen voor de desktop-app CCleaner voor Windows.