Welke versies van CCleaner werken met Windows XP en Vista?

Als u Windows XP of Vista gebruikt, kunt u versie 5.64 van CCleaner gebruiken.

Download onze compacte versie.

Opmerking: U ontvangt alleen de belangrijkste beveiligingsupdates voor deze versie.

XP en Vista, en het toenemende risico op onlinedreigingen:

Net als Microsoft raden wij u aan uw Windows XP- of Vista-computer te vervangen door een nieuwer model. Dat is vooral van belang als uw computer verbonden is met internet. Voor XP en Vista worden namelijk geen beveiligingsupdates meer ontvangen en dat maakt de computer kwetsbaar voor onlinedreigingen.

Ook de volgende informatie van Microsoft kan handig voor u zijn:

Thuisgebruikers van Windows XP

Thuisgebruikers van Windows Vista

Zakelijke gebruikers van Windows XP