Wat is CCleaner Professional Plus?

CCleaner Professional Plus is een 4-in-1-bundel bestaande uit CCleaner voor Windows, Defraggler, Recuva en Speccy. Bij aanschaf van deze bundel krijgt u maar liefst 50% korting ten opzichte van de losse producten.

Ga verderop op deze pagina naar het gedeelte De 4 producten in CCleaner Professional Plus om meer te weten te komen over deze producten.

Opmerking: één CCleaner Professional Plus-licentie kan worden gebruikt op maximaal drie computers per huishouden.

Wat krijgt u bij deze 4 producten?

Prioriteitsondersteuning via e-mail: U ontvangt een veel snellere respons van ons ondersteuningsteam dan de gebruikers van onze gratis software. U kunt wel wat hulp gebruiken met een van onze producten of hebt meer informatie nodig? Stuur dan een e-mailbericht naar support@ccleaner.com.

Verschillende versies van CCleaner voor Windows vergelijken.

De 4 producten in CCleaner Professional Plus:

CCleaner Professional:

Opschonen voor verschillende gebruikers: schoon bestanden op via alle gebruikersaccounts op een computer. Dit programma bevindt zich in het gedeelte Opties > Gebruikers van CCleaner Professional.

Opmerking: met de gratis versie van CCleaner kunt u alleen bestanden verwijderen via het gebruikersaccount dat u gebruikt tijdens het uitvoeren van een opschoonbewerking.

Software bijwerken: deze voorziening geeft aan welke programma’s op uw computer moeten worden bijgewerkt, waarna u de update moeiteloos kunt installeren. U vindt deze in het gedeelte Opties > Software bijwerken van CCleaner Professional.

Slim opschonen: hiermee kunt u CCleaner Professional zodanig instellen dat uw webbrowser- en systeembestanden automatisch worden opgeschoond.

Meer informatie over Slim opschonen.

Volgens planning opschonen: hiermee kunt u moeiteloos instellen dat CCleaner uw computer op specifieke tijden (automatisch) opschoont. Deze voorziening bevindt zich in het gedeelte Opties > Plannen van CCleaner Professional.

Defraggler Professional:

Dit programma is voorzien van diverse extra schijfoptimalisatiefuncties om uw stations zo efficiënt mogelijk te laten werken, en werkt grondiger dan het defragmentatieprogramma van Microsoft.

Meer informatie over de functies van Defraggler.

Recuva Professional:

Hiermee verwijdert u bestanden van uw computer of externe opslagapparaten, zoals SD-kaarten, flashstations en externe harde schijven. Met Recuva Professional kunt u ook bestanden van VHD-images (Virtual Hard Disk) maken, koppelen, scannen en herstellen om ze te beschermen tegen het overschrijven van gegevens.

Speccy Professional:

Dit programma voorziet u via een eenvoudige, intuïtieve interface van uitgebreide informatie over uw computer en alle hardware.

U kunt zelfs uitgebreide grafieken bekijken met realtime informatie over de belangrijkste componenten van uw systeem. Een paar voorbeelden:

• De bedrijfstemperaturen van processor en moederbord
  • De conditie van de harde schijf
  • De toewijzing van het computergeheugen

Kortom: het geeft u direct uitgebreide informatie over moderne Windows-pc's.

Als u een technische gebruiker bent: Speccy Professional biedt ook ondersteuning voor scriptbare XML- en TXT-export, met behulp van de parameters /xmlexport en /txtexport.