Ik ben mijn productlicentiesleutel kwijt

Als u een van onze Professional-producten hebt gekocht en u de licentiesleutel bent kwijtgeraakt, moet u het programma opnieuw installeren. Als u uw downloadkoppeling niet kunt vinden, gebruikt u ons handige licentiezoekprogramma.

Voer in het licentiezoekprogramma het e-mailadres in dat u hebt gebruikt bij de aankoop van het CCleaner-product:

U krijgt van ons een e-mailbericht met een downloadkoppeling en uw registratiegegevens. Daarmee kunt u het product in een handomdraai opnieuw installeren.

Contact opnemen

U bent op zoek naar een kopie van uw factuur of betalingsbevestiging? Dien een verzoek in bij ons ondersteuningsteam.