Hoe download ik CCleaner voor Windows?

U kunt CCleaner voor Windows downloaden via de webbrowser Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox of Opera. Klik op de koppelingen hieronder om de instructies voor uw browser te bekijken:

Wat moet ik doen als er in Windows een bericht verschijnt met de melding dat de app die ik probeer te installeren, niet geverifieerd is?

Als u CCleaner hebt gedownload en er daarna een foutbericht verschijnt met de melding dat de app die u probeert te installeren, geen geverifieerde app uit de Store is of dat u apps alleen kunt installeren vanuit de Microsoft Store, kunt u dat probleem oplossen

Opmerking: Als u CCleaner Professional of CCleaner Business Edition hebt gekocht, kunt u een nieuwe downloadkoppeling aanvragen via ons handige hulpprogramma voor het opzoeken van licenties

Chromium-browsers

Google Chrome/Edge Chromium/Brave/CCleaner Browser

Stap 1 - Download het installatieprogramma

Klik op deze downloadkoppeling. Het bestand wordt automatisch gedownload. Onder aan het browservenster wordt aangegeven dat het bestand wordt gedownload.

Stap 2 - Voer het installatieprogramma uit

Nadat het bestand is gedownload, klikt u op het gedownloade installatiebestand (zie verderop). Voltooi de installatie aan de hand van de instructies op het scherm.

Mozilla Firefox

Stap 1 - Download het installatieprogramma

Klik op deze downloadkoppeling. Het bestand wordt automatisch gedownload. Er verschijnt een pop-upvenster met de opties Bestand opslaan en Annuleren. Klik op Bestand opslaan.

Stap 2 - Voer het installatieprogramma uit

Wanneer het bestand is gedownload, klikt u achtereenvolgens op de downloadknop van Firefox (linksboven in de browser) en op het bestand om het te installeren. Voltooi de installatie van CCleaner aan de hand van de instructies op het scherm.

Internet Explorer

Stap 1 - Download het installatieprogramma

Klik op deze downloadkoppeling en bevestig dat u het bestand wilt downloaden door op Bestand downloaden te klikken.

Stap 2 - Voer het installatieprogramma uit

Wanneer het downloaden is voltooid, klikt u op Uitvoeren om CCleaner te installeren.

Stap 3 - Volg de instructies.

Voltooi de installatie van CCleaner aan de hand van de instructies op het scherm.

Klaar is Kees!

Opera

Stap 1 - Download het installatieprogramma

Klik op deze downloadkoppeling en klik vervolgens op de knop Opslaan op het downloadscherm.

Stap 2 - Voer het installatieprogramma uit

De downloadlijst wordt automatisch geopend, zodat u kunt dubbelklikken op het bestand spsetup###.exe.