Hoe kan ik zien welke licentie wordt gebruikt in CCleaner?

In het gedeelte Opties > Info van de CCleaner-app ziet u wanneer uw licentie verloopt en kunt u uw licentiegegevens controleren (dat is bijvoorbeeld handig wanneer u Windows ooit opnieuw moet installeren).

Welke licentiegegevens er worden weergegeven, is afhankelijk van het antwoord op de vraag of u een CCleaner Professional-abonnement hebt. Op de volgende schermafbeeldingen ziet u hoe dit scherm eruitziet.

Als u wilt, kunt u meer lezen over CCleaner-abonnementen.

U hebt geen abonnement voor uw CCleaner-licentie:

Er wordt een bericht weergegeven dat lijkt op wat u op de schermafbeelding hieronder ziet. Naast de vervaldatum van uw huidige licentie wordt ook aangegeven of uw licentie een Professional- of een bundellicentie (voor thuisgebruik) is. Daarnaast worden de aan de licentie gekoppelde naam en de licentiesleutel weergegeven.

CCleaner Professional, Opties, scherm Info met licentiegegevens

U hebt een abonnement op CCleaner:

Ook deze informatie wordt weergegeven in hetzelfde gedeelte van de CCleaner-app. In dit geval wordt echter ook aangegeven of u Automatisch verlengen hebt ingeschakeld (zie de schermafbeelding hieronder).

Als Automatisch verlengen is ingeschakeld, staat u ons twee dingen toe:

1. Uw abonnement automatisch te verlengen
  2. De kosten voor het verlengde abonnement in rekening te brengen (ook automatisch)

Opmerking: U ontvangt 30 dagen van tevoren bericht dat er kosten voor verlenging van het abonnement in rekening worden gebracht.

Op het scherm Info kunt u uw abonnement beheren door op de knop Abonnementen beheren te klikken (zie de schermafbeelding hieronder). Vervolgens wordt er een onlineportal geopend waar u de actie kunt uitvoeren die op de knop wordt vermeld.

CCleaner Professional, Opties, scherm Info met licentiegegevens