Voordelen van CCleaner Professional

CCleaner Professional biedt vier belangrijke voordelen, waaronder automatisch opschonen en prioriteitsondersteuning via e-mail. Hier worden de vier voordelen beschreven.

1. Alle functies van Statuscontrole:

Open de onderdelen Snelheid en Beveiliging van Statuscontrole. Daarmee kunt u het opstartproces van uw pc optimaliseren en verouderde apps bijwerken om softwarefouten te verhelpen en uw cyberbeveiliging te verbeteren.

2. Software bijwerken:

Net als de functie Beveiliging in Statuscontrole is Software bijwerken een apart hulpprogramma waarmee u verouderde software op uw pc kunt bijwerken. Zo verhelpt u softwarefouten en verbetert u de algehele cyberbeveiliging. U vind deze functie via Extra > Software bijwerken.

3. Slim opschonen en Volgens planning opschonen:

Slim opschonen van CCleaner Professional schoont uw pc automatisch op zodra de hoeveelheid ongewenste bestanden in het besturingssysteem een bepaalde waarde bereikt. Deze is standaard ingesteld op 0,5 gigabytes. U kunt in CCleaner Professional ook instellen dat uw webbrowsers worden opgeschoond wanneer u ze sluit. U vind deze functie via Opties > Slim opschonen.

Met de schemaoptie in Opties > Plannen van CCleaner Professional kunt u instellen dat de pc automatisch wordt opgeschoond op een terugkerende datum en tijd die u zelf kunt opgeven.

4. Prioriteitsondersteuning via e-mail:

Als u hulp nodig hebt met onze software of uw licentiegegevens, worden uw tickets of e-mailberichten eerder beantwoord dan die van klanten die CCleaner Free gebruiken.