Wat zijn belangrijke updates en hoe kan ik ze controleren?

Belangrijke updates zijn ‘grote updates die ervoor zorgen dat CCleaner veilig en soepel wordt uitgevoerd op uw systeem’. Een update waardoor uw bestaande versie van CCleaner wordt vervangen door een versie die automatisch wordt bijgewerkt, zodat u altijd over de nieuwste en veiligste versie van CCleaner beschikt, is een voorbeeld van een belangrijke update.

Aan- en afmelden voor belangrijke updates
Het is raadzaam belangrijke updates ingeschakeld te laten, maar dat moet u uiteindelijk zelf weten.

U kunt bepalen of belangrijke updates automatisch worden uitgevoerd, en zo ja, of u een melding wilt ontvangen wanneer dit is gebeurd. Alle meldingen zijn afkomstig van de app en bestaan meestal uit een pop-upbericht rechtsonder op het scherm.

Als u de updateopties wilt wijzigen, opent u CCleaner en gaat u naar Opties > Updates. Zie ‘Belangrijke updates’. Als 'Deze updates automatisch toepassen’ is ingeschakeld, ontvangt u belangrijke updates. U kunt deze instellingen op elk gewenst moment wijzigen.